Bhuku reNyika Yechipiri Kurume

Iyo edition ichave yakafanana nebhuku raiyo 1ª World March.

Kukura 30 x 22 cm, 400 mapeji (350 muvara uye 50 mu b / w). Pepa remukati: Matte Couché 100 gr. yemuvara uye kukanganisa kwe90 gr. kwe1 / 1. Kuvhara zvinyoro. Dhavhara nefapuru musofa 300 gr. Matte akapurasitiki. Kusunga: PUR kana kusonwa. 

Tiri kufunga kuti kuburitswa kwebhuku kunoenderana nekumisikidza TPAN. Muchiitiko ichocho bhuku rinenge riine chinyorwa pamusoro iwoyo.

Nezve kudhinda, nzvimbo dzakakodzera kwazvo dziri kutsvakwa tichifunga huwandu hweshanduro yemukati, mutengo wekudhinda uye kutakura kusvika kune imwe nyika

Pachave nezvinyorwa zviviri zvebhuku racho

Imwe, yemukati, isiri yekutengesa, nekunyorera pamutengo wemutengo wemakumi mairi euros (ayo anosanganisira dhizaini, kudhinda uye kutakura kuenda kune yega nyika). Ichaendeswa kuburikidza nemasangano (MSGySV, World Kurume nevamwe).

Imwe, muCommerce Circuit (pasina kudiwa kwekuchengetwa): mutengo unenge uri makumi mashanu euros. Iyi dunhu ichave kuburikidza nemashopu ezvitoro ane epasi rose kugoverwa (Amazon, Casa del Libro, zvitoro zvemabhuku kana mamwe maseketi ekutengesa). Iyi yechipiri dunhu ichagadziriswa mwedzi miviri yapfuura pane kunyoreswa kwemukati.  

  • Maseketi ese ari maviri achave nezvose zviri pamutemo zvinodiwa.
  • Tiri kugadzirisa mitengo pane fungidziro yekupfuura zviuru zvemakopi akarairwa. Zvinonakidza kuziva kuti mangani mabhuku achadikanwa munzvimbo imwe neimwe. 
  • Mabhuku anogona kuchengetwa kubva ikozvino zvichienda uye kuabhadharira iwo anosvika kusvika Gumiguru. Mirairo yekunyorera yakavharwa ipapo. Mirairo mitsva ichafanirwa kushandisa nzira yekutengesa nemutengo wema10 euros.

Mharidzo dzebhuku dze2nd Nyika yaKurume

Mharidzo dzebhuku dzichaitwa panzvimbo yega yega. Iri bhuku rinenge richinyanyobatsira kubatanidzazve nevanoshanda pamwe nevatori vechikamu 2ªMM uye kugadzirira uye kuzadzikiswa kwe3ªMM, pamwe nekukwezva kune ese apfuura zviito.

Ichi chifananidzo chine isina chinhu alt hunhu; zita rayo refaira iChidimbu-Index.jpg

Mamwe mabhuku

 MunaNovember bhuku renyambo UN CAMINO A LA PAZ y LA NOVIOLENCIA richaburitswa.

Iko kune diki diki yemabhuku kubva ku1st World Kurume uye eCentral neSouth America kufora.

Mirairo yemabhuku anodarika gumi kubva muPasi rose Nyamavhuvhu anosanganisira chipo chemabhuku aya.

Mazuva akarongwa zvine chekuita neshanduro uye kurongeka kwebhuku re2nd Nyika yaKurume. Aya mazuva anogona kutambura kumwe kugadziridzwa:

  • 15/9 - Kutanga kweMabhuku Ekuodha.
  • 2/10 - ZOOM - Kuburitswa kwepasirese kwebhuku reiyo 2nd MM. 10h. Costa Rica, 11am. Colombia, Panama, Ecuador, 12h. Sao Paulo Brazil, Chile, 13pm Argentina, 17pm. Moroko, 18pm. Central Europe, 21:30 pm India, 21:45 pm Nepal, 1h South Korea, 24/8
  • Chiziviso chechitatu MM.
  • 15/11 - Vhara odha uye End kuti ugamuchire Kubhadhara.
  • 15/11 - Kupera kweMarongero
  • 30/11 - Kupinda Kudhinda
  • 15/12 - Rakadhindwa bhuku

Nzira yekuodha uye kupinda?

Kugadzirira, pane sarudzo mbiri

  1. Zadza fomu rinotevera: https://docs.google.com/forms/d/16N-u1n0Tacyz-a7J-aMsk-j60A9Knn5YPG4_hlGMBTY/
  2. Kana kutumira email kukero book@theworldmarch.org inoratidza inotevera data:  Zita, kero, guta, nyika, musangano kana boka, nhare. nekodhi yenyika, email uye Nhamba yemakopi akachengetwa.

ZveMubhadharo, iyo account account panofanirwa kupihwa dhipoziti pamberi paGunyana 30 ndi:

IBAN: ES16 1550 0001 2500 0827 1421 

Musoro: Pasi rose Runyararo uye Nonviolence 

SWIFT CODE: ETICES21XXX

Kana dhipoziti yaitwa, tumira risiti rine zita, huwandu uye zuva rekupedzisa

Ichi chifananidzo chine isina chinhu alt hunhu; zita rayo refaira iFront-Back Cover.png